No youth left behind a bridge for inclusionS

Stadtjugendpflege Lauenburg
Lauenburg
Stadtjugendpflege Lauenburg / Elbe kuuluu "Gebietskörperschaft Stadt Lauenburg / Elbe". "Stadtjugendpflege" koordinoi nuorisotyötä Lauenburgissa, joka työskentelee pääasiassa "avoimessa nuorisotyössä" mutta se liittyy läheisesti toisen asteen kouluun, koulujen sosiaaliseen työhön, kadutyöhön ja muihin nuorisotyöjärjestöihin kaupungin ja koulun kirjastojen kanssa jne. Lauenburg / Elben kaupunki on mallien yhteisö projektiin "Commune goes International & quot; und on aloittanut pari vuotta sitten kehittää kansainvälistä nuorisotyötä yhteisössä. Lisäksi Lauenburg osallistui IJAB-mallihankkeeseen "Lernort Mobilität" ja työskenteli sen vuoksi voimakkaasti epävirallisen koulutuksen ja kansainvälisen nuorisotyön validoinnin ja tunnustamisen aihepiirissä. Yhteensä "Stadtjugendpflege" -ryhmässä työskentelee 52 työntekijää (osa kokopäiväistä ja osa-aikaista), johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, lastentarhanopettajia ja hallintohenkilöstöä.

Metsäkartanon nuorisokeskus
Rautavaara
Metsäkartano on osa nuorisotyössä erikoistuneiden nuorten keskusten kansallista verkostoa. Niiden tehtävänä on kehittää nuorisotyön menetelmiä, toimia nuorten taitojen edistämisen keskuksina ja antaa nuorten matkustaminen kotimaassa ja ulkomailla. Metsäkartanon nuorten ja erämaakeskuksen tarkoitus on edistää kansainvälistä nuorisotyötä, epävirallista koulutusta ja ympäristöä koulutus. Kumppanina tämän strategisen kumppanuuden kaltaisessa hankkeessa tukee tavoitettamme kannustaa nuoria osallistumaan ja oppimaan paremmin itsestään ja eri kulttuureista parhaalla mahdollisella tavalla.

Centrum Edukacji i Pracy Mlodziezy OHP w Bialej Podlaskiej
Biala Podlaska

Vapaaehtoinen työvoimatoimisto (OHP) on valtion järjestämä yksikkö, joka pyrkii estämään nuorten sosiaalisen syrjäytymisen. Se on työvoimatoimisto, joka suorittaa yli 15-vuotiaita nuorille suunnattuja valtion tehtäviä ja alle 25-vuotiaita työttömiä, joihin kuuluvat myös työvoimapalvelut, sosiaalisen syrjäytymisen torjunta ja sosiaalisen syrjäytymisen torjunta sekä koulutukseen ja kasvatukseen liittyvät tehtävät. Pitkän historiansa aikana tämä järjestö työskenteli tyytymättömänä nuorille lenkkareille, jotka tarvitsivat valtion tukea itsenäiseen elämään ja vastaamaan nykyaikaisten työmarkkinoiden haasteisiin. OHP-rakenteet koostuvat 721 organisaatiosta ja sivuliikkeestä, jotka toimivat koko Puolan alueella.
CEiPM OHP Biala Podlaska on yksi 504 elin, joka toteuttaa työmarkkina-aloitteita, joissa nuoret saattavat hyötyä ammatillisesta neuvonnasta ja ohjauksesta, työnhakupalveluista, ammatillisesta koulutuksesta ja tiedottamisesta. CEiPM OHP sijaitsee Puolan itäosassa pikkukaupungissa Biała Podlaska. Keskeisiä tehtäviä ovat: toimet, joiden tarkoituksena on tukea opetusjärjestelmää nuorten sosiaalisen, ammatillisen ja taloudellisen aktivoinnin avulla, toimia, joiden tarkoituksena on parantaa ihmisten ammatillista pätevyyttä tai uudistaa niitä, tukemalla aloitteita, joilla pyritään torjumaan työttömyyttä ja kasvattamaan nuoret työelämässä, mukaan lukien työllistämisprosessien järjestäminen ja nuorten kansainvälisen yhteistyön organisointi ympäri maailmaa.
CEiPM OHP: n ensisijaisena tavoitteena on luoda riittävät edellytykset nuorten asianmukaiselle sosiaaliselle ja ammatilliselle kehitykselle.
Lisätietoja löytyy verkkosivuilta: http://www.ohp.pl/en.

Tokat Gaziosmanpasa Lisesi
Tokat

Gazi Osman Pasa High School on Anatolian julkinen lukio, joka myöntää opiskelijoilleen korkean kansallisen standardoidun testin (TEOG) tulokset. Opetuksen peruskielet ovat turkki ja englanti. Toissijainen vieraskieli on saksalainen. Kaupungin keskustassa sijaitseva koulurakennus koostuu 18 tyylikkäästä luokkahuoneesta yhdessä tieteen laboratorioiden ja kokoushuoneen kanssa. Korkeakoulussa on 48 opettajaa. Hallinnollisen henkilöstön määrä on neljä, päämies ja kolme varapuheenjohtajaa. Opiskelijoiden kokonaismäärä on 580. Se seuraa koulutusjärjestelmää. Koululla on myös asuntola opiskelijoille. Se on yksi kaupungin historiallisista kouluista. Koska se perustettiin vuonna 1936, se on tuottanut tuhansia valmistuneita. Koulumme päätavoitteena on valmistella korkeakouluopiskelijoita. Meidän menestysaste opiskelijoiden sijoittamisessa korkea-asteen koulutukseen sijoittuu kaupungin kärkipaikoille ja koko maan keskiarvon yläpuolelle. Se on aina ollut menestyksekäs urheiluun ja kuvataiteeseen liittyvässä toiminnassa. Se tapahtuu FATiH-hankkeen puitteissa
(lisäämällä mahdollisuuksia ja parantamaan teknologiaa).